تصویر
با سلام<br/>خرید و فروش انواع سپراتور خامه گیر ایرانی روسی اروپایی به صورت کارکرده/دست دوم شامل برندهای آلفالاوال,وستفالیا,ماهاچ کالا,اسمیچکا,میلکو,مولونی industry food food
ارسال شده توسط : مهندس پاکان
همه آگهی های این کاربر
09125774839
قیمت : تماس بگیرید
ارسال شده توسط : مهندس پاکان
تلفن: 09125774839
پرسش از آگهی دهنده
پرسش
نام
پست الکترونیک
پرسش خصوصی
ارسال ارسال شد
قیمت
تماس بگیرید (درخواست قیمت)
با سلام
خرید و فروش انواع سپراتور خامه گیر ایرانی روسی اروپایی به صورت کارکرده/دست دوم شامل برندهای آلفالاوال,وستفالیا,ماهاچ کالا,اسمیچکا,میلکو,مولونیا,سیتال ایتالیا,عباسی و ...
.
اصول کار دستگاه خامه گیر یا سپراتور شیر :
برای تسریع فرایند خامه گیری از دستگاه خامه گیر )سپراتور( استفاده میشود،که براساس نیروی گریز از مرکز کار میکند. هدف از خامه گیری، انتقال بیشترین مقدار چربی شیر به بخش خامه و کمترین مقدار آن به شیر پسچرخ است. امروزه در این دستگاهها به صورت همزمان ذرات خارجی و چربی از شیر جدا میشوند.
خامه گیر از تعدادی کاسه تشکیل شده که در سطح آنها سوراخهای جداکنندهای طراحی شده است و این مجموعه روی یک محور عمودی به صورت کامال فشرده روی هم جاسازی شدهاند. شیر از بین ردیف سوراخهای تقسیم کننده عمودی وارد توده صفحات میشود و تحت تأثیر نیروی گریز از مرکز اجزای آن از هم جدا میشوند.
خامه به علت چگالی کمتر به سمت مرکز سپراتور هدایت شده و از محلهای ویژه بالا سپراتور خارج میشود. ناخالصیهای جامد مثل کاه،مو،سلولهای پستانی و گویچه های سفید خون، به علت چگالی بالا به سمت بیرونی صفحات متمایل میشود و در محفظه رسوبات جمع آوری میشود.شیر پس چرخ، به علت دانسیته بالا به اطراف منتقل شده و به سمت بالا حرکت کرده و سپس از طریق مجرای
ویژهای در بالا سپراتور خارج میشود. مقدار گلبولهای چربی باقیمانده در شیر پس چرخ، معیاری برای سنجش کارایی خامه گیری است.
مقادیر نسبی خامه و شیر پسچرخ را میتوان با تنظیم دریچههای خروجی در مسیرهای مربوطه تنظیم کرد.
براساس درخواست مصرفکنندگان میتوان خامه هایی با درصد چربی مختلف تولید کرد.
عوامل مؤثر بر خامه گیری :
دما: بهترین دمای خامهگیری حدود 55 درجه سلسیوس است. با افزایش دما بازده خامه گیری افزایش می یابد زیرا در این حالت ویسکوزیته شیر کاهش یافته و اختلاف دانسیته خامه و شیر پس چرخ افزایش پیدا میکند.
سرعت دوران کاسه: با افزایش سرعت دوران کاسه، بازده خامهگیری افزایش مییابد. سرعت 5000 ـ3000 دور بر دقیقه مطلوب است.



مهندس قاسمی پاکان
09125774839
(بنگاه مخازن و ماشین آلات استیل قاسمی پاکان)(استیل تجهیز پاکان)
(((مخازن استیل تجهیزات و ماشین آلات استیل لبنی نوشیدنی غذایی دارویی آرایشی بهداشتی شیمیایی جهت بازدید موجود میباشد)))
ارسال به ایمیل : شماره ذخیره شده برای عضویت در ایمیل
ارسال به ایمیل جدید
ایمیل فقط یک ماه آگهی‌های مرتبط را برای من ارسال کن
ثبت ثبت شد
ایمیل فرستنده
ایمیل گیرنده
پیغام
ثبت ثبت شد
توضیحات بیشتر
ثبت ثبت شد
ارسال به شماره : شماره ذخیره شده برای ارسال پیامک
ارسال به شماره جدید
شماره خود را وارد کنید
+98
ثبت ثبت شد
عزیز، درود!
انتخاب شهر
همه گروه‌ها
همه گروه‌ها
استخدام
املاک
بخش ویژه دانشجویان
تور
خدمات
خرید و فروش کالا
دیجیتال
صنعت
ماشین و خودرو