ارسال شده توسط : احمدشکیبی/تجهیزات اندازه گیری شکیبی
تلفن: 02133116260
پرسش از آگهی دهنده
قیمت
تماس بگیرید (درخواست
قیمت)
اسید سنج غذا و لبنیات هانا HANNA HI99161
مشخصات،خرید و فروش اسید سنج غذا و لبنیات هانا HANNA HI99161
هانا مدل HANNA HI99161 ساخت کمپانی بزرگ و معتبر آمریکایی هانا مناسب برای اندازه گیری pH و دمای محصولات لبنی می باشد.با استفاده ازین دستگاه و اندازه گیری اسید می توانید از کیفیت محصولات لبنی آگاه شوید.الکترود pH اسید سنج هانا HANNA HI99161 مدل FC202D با جنس بدنه PVDF و به شکل مخروطی مانند مناسب برای اندازه گیری pH در پنیر و گوشت ها می باشد.همچنین الکترود FC202D از روکشی استفاده می کند که از چسبندگی مایعاتی از قبیل شیر و ادویه جات در طول اندازه گیری جلوگیری می کند.به طور کلی الکترود FC202D مناسب برای اندازه گیری اسید ( pH ) موجود در شیر ، دوغ ، گوشت ، پنیر ، میوه ، سوشی ، برنج ، مربا ، بستنی ، آبمیوه ، ژله ، خمیر و نوشیدنی ها می باشد.نوع مخروطی شکل پراب : این امکان را به ما می دهد که بتوان الکترود را وارد مواد نیمه جامد از قبیل گوشت ، پنیر ، دوغ و غیره کرد.بدنه PVDF دستگاه : یک نوع درجه بندی پلاستیک است که در برابر اکثر مواد شیمیایی، حلال ها که شامل سدیم – هیپوکلریت می باشد ، مقاوم است.مقاومت سایشی بالا ، مقاومت مکانیکی و مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش و هسته ای از دیگر ویژگی های این نوع از الکترود می باشد.
ویژگی ها:
جبران ساز دمایی خودکار
کالیبراسیون خودکار یک و دو نقطه ای
سیستم BEPS به کاربر در زمان کم بودن شارژ باتری هشدار می دهد.
ضد آب ، با دوام
در زمان روشن شدن میزان شارژ باتری به صورت درصد نمایش داده می شود.
ویژگی HELP : به صورت پیام متنی بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود.
مشخصات فنی :
محدوده اندازه گیری pH از -2.00 تا 16.00
رزولوشن 0.01 pH
دقت ± 0.02 pH
کالیبراسیون خودکار به صورت یک و دو نقطه ای
محدوده اندازه گیری دما از -5.0 تا 105 درجه سانتی گراد
رزولوشن 0.1 درجه
Portable Food and Dairy pH Meter HANNA HI99161:
The HI99161 is a Foodcare portable meter designed specifically for measuring pH and temperature in food and dairy products.
This pH meter for food and dairy uses the FC202D pH electrode. With an easy-to-clean، PVDF body and a conical tip، this electrode is ideal for measurements in semi-solids such as meats and cheeses. A specialized junction