تاثیرات جوش شیرین بر دام <br/>افزایش هضم ADF، افزایش میزان رقت محتویات شکمبه، افزایش pH شکمبه حتی در جیره های با کنسانتره بالا، افزایش VFA و افزایش نسبت ا industry livestock-fish-poultry livestock-fish-poultry
تاثیرات جوش شیرین بر دام <br/>افزایش هضم ADF، افزایش میزان رقت محتویات شکمبه، افزایش pH شکمبه حتی در جیره های با کنسانتره بالا، افزایش VFA و افزایش نسبت ا industry livestock-fish-poultry livestock-fish-poultry
ارسال شده توسط : شایان کود
همه آگهی های این کاربر
02188970262
قیمت : تماس بگیرید
ارسال شده توسط : شایان کود
تلفن: 02188970262
پرسش از آگهی دهنده
پرسش
نام
پست الکترونیک
پرسش خصوصی
ارسال ارسال شد
قیمت
تماس بگیرید (درخواست قیمت)
تاثیرات جوش شیرین بر دام
افزایش هضم ADF، افزایش میزان رقت محتویات شکمبه، افزایش pH شکمبه حتی در جیره های با کنسانتره بالا، افزایش VFA و افزایش نسبت استات به پروپیونات متعاقب استفاده از جوش شیرین ملموس تر است.
جوش شیرین، پایه و اساس بسیاری از ترکیبات بافری/آلکالینی مخلوط می باشد. به عنوام مثال مطالعات نشان می دهند که استفاده از بی کربنات به تنهایی (100 درصد بی کربنات) در مقایسه با زمانی که از 50 درصد بی کربنات و 50 درصد اکسید منیزیم/کربنات منیزیم استفاده می شود، تخمیر شکمبه ای بهبود بیشتری می یابد.
استفاده از جوش شیرین به تنهایی در مقایسه با هر گونه ترکیب دیگر بویژه ترکیبات حاوی یون های مثبت دو ظرفیتی در ترکیب با جوش شیرین به منظور بهبود pH شکمبه در فصل تابستان (بویژه در مواردی که از نمک های آنیونیک استفاده می شود) بهتر است.
جوش شیرین یک ترکیب با ثبات و عاری از هر گونه ناخالصی نظیر فلزات سنگین (یکی از عوامل مهم مسمومیت و مسبب سرطان) است.
سایر اطلاعات با تماس تلفنی

شایان کود
09120710192
09120185621
02188970262
shayankood@yahoo.com
ارسال به ایمیل : شماره ذخیره شده برای عضویت در ایمیل
ارسال به ایمیل جدید
ایمیل فقط یک ماه آگهی‌های مرتبط را برای من ارسال کن
ثبت ثبت شد
ایمیل فرستنده
ایمیل گیرنده
پیغام
ثبت ثبت شد
توضیحات بیشتر
ثبت ثبت شد
ارسال به شماره : شماره ذخیره شده برای ارسال پیامک
ارسال به شماره جدید
شماره خود را وارد کنید
+98
ثبت ثبت شد
عزیز، درود!
انتخاب شهر
همه گروه‌ها
همه گروه‌ها
استخدام
املاک
بخش ویژه دانشجویان
تور
خدمات
خرید و فروش کالا
دیجیتال
صنعت
ماشین و خودرو