دوره تهیه روغن زرد و تولید لبنیات سنتی<br/><br/>با توجه به منطقه ای که تولید کننده قصد پوشش آن را دارد، نیاز های مواد تولیدی متفاوت می باشد. در سالن های ماد ل services educational educational
دوره تهیه روغن زرد و تولید لبنیات سنتی<br/><br/>با توجه به منطقه ای که تولید کننده قصد پوشش آن را دارد، نیاز های مواد تولیدی متفاوت می باشد. در سالن های ماد ل services educational educational
ارسال شده توسط : مهندس میرزائی
همه آگهی های این کاربر
09354460616
قیمت : تماس بگیرید
ارسال شده توسط : مهندس میرزائی
تلفن: 09354460616
پرسش از آگهی دهنده
پرسش
نام
پست الکترونیک
پرسش خصوصی
ارسال ارسال شد
قیمت
تماس بگیرید (درخواست قیمت)
دوره تهیه روغن زرد و تولید لبنیات سنتی

با توجه به منطقه ای که تولید کننده قصد پوشش آن را دارد، نیاز های مواد تولیدی متفاوت می باشد. در سالن های ماد لبنی امکان تولید و عرضه شیر کم چرب ، شیر پرچرب ، ماست ، دوغ ، کره ، خامه ، سرشیر و پنیر وجود دارد. لزوما تمامی کارگاه ها اقدام به تولید تمامی این مواد نمی کنند و با توجه به بازار هدف می باشد که مقدار و نوع مواد تولیدی انتخاب می شود.

با توجه به نوع تولید مواد و همین طور میزان تولید، دستگاه ها و ظرفیت آنها مشخص می شود .
استفاده روزانه از لبنیات و فرآورده های شیر بر کسی پوشیده نیست و همین خاصیت مصرفی بودن لبنیات ، زمینه اشتغال آفرینی های کلان ، نیمه کلان و خرد را
فراهم نموده است.

از طرفی سلب اعتماد مردم از فرآورده های لبنی تولید شده در کارخانجات ، اقبال مردم به فروشگاه های لبنیات سنتی که در اصطلاح عامیانه با عنوان ماست بندی معروف هستند را روز به روز افزایش داده است و همین موضوع زمینه مناسبی را برای راه اندازی مغازه ماست بندی فراهم نموده است.

صاحبان کسب و کار لبنیات سنتی با خرید روزانه شیر طبیعی و ارگانیک از دامداران و تبدیل آن به فرآورده های لبنی مانند ؛ ماست ، دوغ ، پنیر ، کره ، روغن حیوانی ، کشک ، کفیر ، شیراز ، سرشیر و … و ارائه آن در مغازه ماست بندی به مشتریان ،
در قبال محصول ارائه شده مبلغی را به عنوان سود از مشتریان خود دریافت می کنند
جهت حضور و دریافت تماس بگیرید و یا پیام دهید

برخی از سرفصل این دوره:

پروسه تولید مواد لبنی سنتی در کارگاه لبنیاتی

ویدیو تولید مواد لبنی سنتی در کارگاه لبنیاتی

تولید خامه در کارگاه لبنیاتی

تولید ماست از شیر

طرز تهیه سرشیر در ماست بندی ها

نحوه تولید کره در کارگاه های لبنیاتی سنتی

نحوه تولید دوغ محلی در کارگاه لبنیاتی

طرز تهیه دوغ کفیر در لبنیاتی های سنتی

طرز تهیه پنیر در کارگاه های لبنیاتی

طرز تهیه بستنی سنتی

راهنمای راه اندازی مغازه ماست بندی

طرز تهیه پنیر پیتزا

طرز تهیه دوغ

مدرس با سابقه تولید 30 سال


در صورت عدم پاسخگویی در تایم غیر اداری لطفا پیام دهید

خانم مهندس میرزائی مدیریت آموزش

نام و نام خانوادگی مهندس کبیر زمردی
نام واحد تجاری فراساحل نگار
استان تهران
ارسال به ایمیل : شماره ذخیره شده برای عضویت در ایمیل
ارسال به ایمیل جدید
ایمیل فقط یک ماه آگهی‌های مرتبط را برای من ارسال کن
ثبت ثبت شد
ایمیل فرستنده
ایمیل گیرنده
پیغام
ثبت ثبت شد
توضیحات بیشتر
ثبت ثبت شد
ارسال به شماره : شماره ذخیره شده برای ارسال پیامک
ارسال به شماره جدید
شماره خود را وارد کنید
+98
ثبت ثبت شد
عزیز، درود!
انتخاب شهر
همه گروه‌ها
همه گروه‌ها
استخدام
املاک
بخش ویژه دانشجویان
تور
خدمات
خرید و فروش کالا
دیجیتال
صنعت
ماشین و خودرو