لسیتین پودری<br/>لستین پودری چیست؟تفاوت لستین پودری بالستین مایع؟کاربرد لسیتین پودری چیست؟<br/>لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نامگذاری industry agriculture agriculture
لسیتین پودری<br/>لستین پودری چیست؟تفاوت لستین پودری بالستین مایع؟کاربرد لسیتین پودری چیست؟<br/>لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نامگذاری industry agriculture agriculture
ارسال شده توسط : شیمی صنعت رادیس
همه آگهی های این کاربر
09199358766
قیمت : تماس بگیرید
ارسال شده توسط : شیمی صنعت رادیس
تلفن: 09199358766
پرسش از آگهی دهنده
پرسش
نام
پست الکترونیک
پرسش خصوصی
ارسال ارسال شد
قیمت
تماس بگیرید (درخواست قیمت)
لسیتین پودری
لستین پودری چیست؟تفاوت لستین پودری بالستین مایع؟کاربرد لسیتین پودری چیست؟
لسیتین یک لغت یونانی و به معنای زرده تخم مرغ است و علت نامگذاری آن، وجود میزان فراوان لسیتین در زرده تخم مرغ و همچنین کشف این ماده برای اولین بار در زرده تخم مرغ بوده است.امروزه لسیتین یک افزودنی ارزشمند در فراوري و تولید خوراك در صنایع بوده و تعداد کاربردهاي آن در صنایع غذایی بسیار زیاد می باشد.
لسیتین به دوشکل مایع وجامد وجود دارد:
شکل مایع آن در شکلات ، کیک و بیسکویت و مارگارین کاربرد دارد.
شکل لسیتین پودری با محصولات پودری دیگر مثل بهبود دهند ه های نان ترکیب میشود و قابل پخش در آب هستند.
لسیتین پودری به عنوان یک امولسیفایر غذا، لسیتین در کارخانه تولید مارگارین ، مواد غذایی گیاهی و لبنیاتی که جایگزین شیر فرموله نوزادان بوده استفاده می شود.لسیتین پودری یک جزء فعال در بسیاري از عوامل رها کننده داراي گرید غذایی مانند روغن ماهی تابه ، روغن فر کیک پزي و پوشش از طریق پخش در هوا می باشد.لسیتین همچنین در محصولات شکلات و ترکیبات پوشش آن جهت مناسب نمودن ویسکوزیته آن استقاده می گردد. در پخت نان ، لسیتین در بهبود خمیر، حجم، همگن شدن و ماندگاري آن موثر است.
لسيتين پودری به عنوان امولسيفاير يا استابلايزر استفاده میشود.
کاربردهاي لستين پودری در صنايع غذايي:
شكلات:دربرخي نقاط توده شكلات بخصوص زماني كه نقطه ذوب فاز چربي بالاست شكلات جامد مي گردد كه اين شكل با افزودن مقاديري كره كاكائو مرتفع مي شود.ولي به دليل گراني كره كاكائو از لستين استفاده مي شود كه مي تواند رفتار ويسكوزيته را اصلاح كند.
صنایع نانوایی:دومین کاربرد لستین میباشد.لستين سبب افزايش قدرت كشش پذيري گلوتن مي شود.كه اين امر باعث بهتر شدن فرآيند جلوگيري مي گردد كه در مرحله بعد مقاومت در برابر تخمير را افزايش داده و در محصول نهايي نيز شاهد حجم بهتر و بافت مطلوبتر مي شويم.
در محصولاتي مثل كيك و بيسكويت لستين سبب پخش بهتر مواد در اين محصولات شده به طوري كه چربي بهتر پخش شده و در فرآيند قهوه اي شدن نيز ما شاهد يكدستي در اين قضيه خواهيم بود.
برای تولید خمیرهای منجمد
شرکت شیمی صنعت رادیس مفتخر است تا این محصول را برای مشتریان محترم تامین کند.
تلفن های اراتباطی با متخصصان فروش:
09122904487
09199358766
02126653440
02126653151

ارسال به ایمیل : شماره ذخیره شده برای عضویت در ایمیل
ارسال به ایمیل جدید
ایمیل فقط یک ماه آگهی‌های مرتبط را برای من ارسال کن
ثبت ثبت شد
ایمیل فرستنده
ایمیل گیرنده
پیغام
ثبت ثبت شد
توضیحات بیشتر
ثبت ثبت شد
ارسال به شماره : شماره ذخیره شده برای ارسال پیامک
ارسال به شماره جدید
شماره خود را وارد کنید
+98
ثبت ثبت شد
عزیز، درود!
انتخاب شهر
همه گروه‌ها
همه گروه‌ها
استخدام
املاک
بخش ویژه دانشجویان
تور
خدمات
خرید و فروش کالا
دیجیتال
صنعت
ماشین و خودرو