ارسال شده توسط : شایان کود
تلفن: 02188970262
پرسش از آگهی دهنده
قیمت
تماس بگیرید (درخواست
قیمت)
تحقیقات انجام شده بر روی جوش شیرین :
در طی بیش از 40 سال گذشته بطور مستمر جوش شیرین در دسترس بوده است.
مقالات فراوانی به نقش جوش شیرین بر بهبود میزان تولید و چربی شیر دلالت دارد.
از آنجایی که یکی از بافرهای طبیعی بدن، بی کربنات سدیم موجود در بزاق دام می باشد، استفاده از جوش شیرین در مقایسه با سایر بافرها بسیار به فیزیولوژی بدن نزدیک تر (و به عبارت دیگر شبیه بی کربنات سدیم موجود در بزاق) است.
در استرس گرمایی استفاده از جوش شیرین به جبران بی کربنات از دست رفته از بزاق و متعاقبا حفظ تعادل محیط شکمبه کمک می کند.
سدیم موجود در جوش شیرین به افزایش تعادل مثبت کاتیون-آنیون در گاوهای شیری کمک می کند.
بی کربنات سدیم در محیط شکمبه از ثبات بیشتری در مقایسه با اکسید منیزیم و کربنات منیزیم برخوردار است.
سایر اطلاعات با تماس تلفنی
شایان کود
09120710192
09120185621
02188970262
shayankood@yahoo.com